Blokhut

Oppervlakte: 250 m2

Indeling: 2 ruime lokalen en een grote slaapzolder. Daarnaast een sanitairruimte, een keuken en een kleinere overlegruimte.

Hutje

Oppervlakte: 50 m2

Indeling: 1 centrale ruimte met inloopkeuken. Daarnaast een kleine gang en toiletruimte.

Terrein

Oppervlakte: 1 hectare

Soort terrein: Bos en grasland, geschikt voor het plaatsen van tenten

Onze accommodatie is te huur voor jeugdverenigingen en instellingen.

De accommodatie wordt NIET verhuurd voor feesten en partijen.

Onze blokhut heeft als naam "De Kroekraan" en heeft een oppervlakte van ca. 250m2. Verder ligt naast de blokhut ook nog een tweede (kleinere) blokhut met de naam "Het Hutje".

De blokhutten liggen op een groot bosrijk terrein gelegen tussen de kerkdorpen Maarheeze en Soerendonk. Op het terrein liggen naast de blokhutten nog een kampvuurcirkel (waar in overleg kampvuur gestookt mag worden), een materiaalhok en een parkeergelegenheid. Tevens is een gedeelte van het terrein van buitenverlichting voorzien.

Het scoutingterrein grenst direct aan het bos waar je mooie bosspelen kunt doen en ook lekker kunt wandelen en mountenbiken. Verder ligt er op ca. 1 km een camping waar ook tal van activiteiten plaatsvinden.

Verder vind u in de omgeving alles om een gezellig dagje uit te gaan. Zo kunt u gaan zwemmen, bowlen, wandelen, fietsen (Het knooppuntennetwerk komt langs de blokhut), winkelen en gezellig uitgaan. Enkele dorpen en steden in de omgeving zijn: Maarheeze, Soerendonk, Budel, Valkenswaard, Weert en Eindhoven.

Klik hier voor de plattegronden van de grote blokhut "De Kroekraan".
Klik hier voor de plattegronden van de kleine blokhut "Het Hutje".
Klik hier voor de plattegrond van het terrein.

De blokhut wordt in verband met eigen gebruik van 1 september tot 1 juli niet verhuurd van vrijdagavond 18:00 tot zaterdag 14:00 uur.

Kijk bij Blokhut voor meer informatie over de accommodatie en de omgeving!

Om de beschikbaarheid van onze blokhut te bekijken, klik hieronder voor de verhuurkalender op het gewenste jaartal:

Tarieven

De verhuur voor het hoofdgebouw bedraagt € 5,50 per persoon per nacht, met een minimum van 15 personen. Dit is inclusief energiekosten en afvalverwijderingskosten.

Het bijgebouw, 't Hutje, is apart erbij te huren voor € 70,00 per nacht. (wijzigingen voorbehouden)

Heeft u na het zien van de informatie interesse voor het huren van de accommodatie neem dan contact op met: