Logo van de welpen

De Welpen is voor kinderen van 7 tot 11 jaar. Deze groep heeft elke zaterdag van 10.30u tot 12.30u een bijeenkomst. De Welpen draaien met het thema Jungleboek en samen met de jungleboek figuren beleven ze leuke avonturen zoals bijvoorbeeld: Bosspelen, hutten bouwen, tochten lopen, pionieren, vuren maken, koken, knutselen en excursies.

Een paar keer per jaar gaan de Welpen op kamp (twee overnachtingen) en ze sluiten het jaar af met een spetterend zomerkamp (1 week).

Tevens hebben de Welpen de mogelijkheid om elk jaar insignes te verdienen. Verdeeld over het hele jaar zijn ze dan bezig met activiteiten, met als doel om het insigne te halen. Enkele te behalen insignes zijn: insigne koken, pionieren, EHBO en natuur. Is de inzet goed en voldoen ze aan de eisen dan verdienen ze het insigne. Deze komt dan op het uniform zodat ze kunnen laten zien wat ze allemaal beheersen.

Wanneer de Welpen wel iets is voor uw zoon / dochter kom dan een keer kijken op een zaterdagmorgen. Neem wel eerst even contact op met iemand van de leiding zodat zij er rekening mee kunnen houden en dat u niet voor een gesloten deur komt (omdat niet altijd in en rond de blokhut gedraaid wordt).

 Voor vragen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.