Scouting Kizito beschikt over een gezellige en fanatieke leidinggroep van ongeveer 20 personen. Zij zorgen er voor dat alle leden van de verschillende speltakken met veel plezier naar de blokhut komen voor hun wekelijkse bijeenkomsten en hun vele leuke en gezellige kampen. Samen met het bestuur en de stichting zijn de leid(st)ers de drijvende krachten achter Scouting Kizito. Zonder al deze vrijwilligers zou Scouting Kizito dan ook niet kunnen blijven bestaan.

Bij de wekelijkse bijeenkomsten, kampen en activiteiten zijn het omgaan met kinderen en de veiligheid belangrijke aspecten. Daarom gaan de leid(st)ers van scouting Kizito op leidingcursus bij scouting Nederland en hebben ook al onze leid(st)ers een verklaring omtrent gedrag overlegt bij het bestuur.

Naast het organiseren van de wekelijkse bijeenkomsten, kampen en diverse activiteiten gaat de gehele leiding ook èèn keer per jaar een weekendje weg. Dit weekend wordt elk jaar door enkele leid(st)ers georganiseerd en staat garant voor een gezellig weekendje met leuke activiteiten.

Natuurlijk kunnen we bij de leiding altijd gezellige en fanatieke mensen gebruiken. Als u interesse heeft kunt u altijd contact opnemen met de leiding van èèn van de speltakken. Dit kunt u doen door de desbetreffende speltak (of bestuur) te mailen.

BeversWelpenScoutsExplorersRoverscoutsPlusscouts (oudstam)