Nieuw seizoen 2020-2021

Er staat weer een nieuw seizoen voor de deur, wat hebben we er zin in. De eerste opkomst is op 5 september. Wij zijn er klaar voor!

Wil je een keer mee komen kijken? Meld je aan via Sjors Sportief en kom meekijken op 12, 19 en 26 september. Aanmelden via de website van Sjors Sportief: www.sjorssportief.nl

Start seizoen 2019-2020

We zijn weer begonnen bij de Bevers meet een gave en vooral leerzame excursie bij de Immenhof.

Ook hebben we de oudste Bevers laten overvliegen naar de Welpen.

Allemaal veel plezier met de nieuwe groep

Samen werken bij de Landelijke Opschoon Dag

Alle Welpen en Bevers hebben meegedaan aan LOD = Landelijke Opschoon Dag 2019. Ze hebben heel veel afval opgeruimd wat niet in de natuur thuis hoort.

BEVERDOEDAG

Weetje weetje van de Bevers

Nu zaterdag 25 mei is het weer onze beverdoedag.

Onze regio is daar ook weer aanwezig en Bevers Scouting Kizito hebben er zin in.

Welk insigne gaan we dit jaar weer behalen????

Boomplantdag scouts en bevers

Meer artikelen...