Start seizoen 2019-2020

We zijn weer begonnen bij de Bevers meet een gave en vooral leerzame excursie bij de Immenhof.

Ook hebben we de oudste Bevers laten overvliegen naar de Welpen.

Allemaal veel plezier met de nieuwe groep

BEVERDOEDAG

Weetje weetje van de Bevers

Nu zaterdag 25 mei is het weer onze beverdoedag.

Onze regio is daar ook weer aanwezig en Bevers Scouting Kizito hebben er zin in.

Welk insigne gaan we dit jaar weer behalen????

Boomplantdag scouts en bevers

Samen werken bij de Landelijke Opschoon Dag

Alle Welpen en Bevers hebben meegedaan aan LOD = Landelijke Opschoon Dag 2019. Ze hebben heel veel afval opgeruimd wat niet in de natuur thuis hoort.

Leiding gezocht!

Wij zijn op zoek naar nieuwe leiding.

Ben je 17 jaar of ouder en vind je het leuk om samen met anderen ervoor te zorgen dat kinderen van 4 tot 7 jaar een geweldige zaterdagmorgen hebben, dan ben je van harte welkom om te komen praten over wat er allemaal mogelijk is binnen scouting. We zijn vooral op zoek naar mensen om de Beverleiding te versterken. Ervaring is geen vereiste, wij helpen nieuwe leiding graag met de kneepjes van het "vak". Wat wel belangrijk is, zijn enthousiasme en betrouwbaarheid. Meer weten? NeemDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op.

Wij zien de reacties vol verwachting tegemoet.