Leuk dat je interesse hebt in onze groep. Wil je vrijwilliger worden; hier vind je alle informatie!

Scouting Kizito is een groeiende scoutinggroep met een enthousiast leiding team en, er is altijd ruimte voor nieuwe mensen! Als nieuwe vrijwilliger wordt je begeleid, heb je geen ervaring dan is dat helemaal niet erg.

2 uur per week, 2 uur per maand of 2 x per jaar Voor iedereen een leuke klus wat je talent ook is.

Nog vragen of wil je meteen aan de slag? Neem contact met ons op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Huidige vacatures

Hulp tijdens het klusweekend in maart - vacature komt later
Hulp tijdens de vlooienmarkt in april - vacature komt later

Download hier de folder "aan de slag als leiding" om een goed beeld te krijgen wat leidinggeven inhoud.

Heb je een ander talent en wil je ook iets betekenen, laat dat dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.