Blokhut

Onze blokhut heeft als naam "De Kroekraan" en heeft een oppervlakte van ca. 250m2. Verder ligt naast de blokhut ook nog een tweede (kleinere) blokhut met de naam "Het Hutje".

De blokhutten liggen op een groot bosrijk terrein gelegen tussen de kerkdorpen Maarheeze en Soerendonk. Op het terrein liggen naast de blokhutten nog een kampvuurcirkel (waar in overleg kampvuur gestookt mag worden), een materiaalhok en een parkeergelegenheid. Tevens is een gedeelte van het terrein van buitenverlichting voorzien.

Het scoutingterrein grenst direct aan het bos waar je mooie bosspelen kunt doen en ook lekker kunt wandelen en mountenbiken. Verder ligt er op ca. 1 km een camping waar ook tal van activiteiten plaatsvinden.

Verder vind u in de omgeving alles om een gezellig dagje uit te gaan. Zo kunt u gaan zwemmen, bowlen, wandelen, fietsen (Het knooppuntennetwerk komt langs de blokhut), winkelen en gezellig uitgaan. Enkele dorpen en steden in de omgeving zijn: Maarheeze, Soerendonk, Budel, Valkenswaard, Weert en Eindhoven.

Klik hier voor de plattegronden van de grote blokhut "De Kroekraan".
Klik hier voor de plattegronden van de kleine blokhut "Het Hutje"
Klik hier voor de plattegrond van het terrein.

Klik hier voor meer informatie over de verhuur van onze accommodatie.