Informatie

Scouting Kizito is een scoutinggroep uit Maarheeze die opgericht is op 25 juni 1958. De naam Kizito is afkomstig van het Afrikaans jongetje Kizito, Klik hier om de historie van Kizito te bekijken.

De groep draait in blokhut 'De Kroekraan' gelegen tussen de kerkdorpen Maarheeze en Soerendonk. Meer informatie over de blokhut vindt u onder de knop 'Blokhut'.

Scouting Kizito bestaat uit zes speltakken, namelijk: Bevers, Welpen, Scouts, Explorers, Roverscouts en de Plusscouts. Onder de knop 'Speltakken' vindt u meer informatie over de verschillende speltakken. Tevens vindt u onder deze knop informatie over de leiding van de groep.

Verder staat op de site nog het laatste nieuws, een algemene agenda, gastenboek en hoe u contact met onze scoutinggroep kunt opnemen.