Avonturen op het water!

Samen lachen!

Spanning voor de Bevers!

Groepsgevoel!

Op pad met groot en klein!

Overal de lol van leren inzien!

Teamwork!

Tactiek ontwikkelen!

oudstam
09 mrt 2019
Oudstam opkomst

Wat is scouting?

Scouting staat voor uitdaging! Scouting Kizito biedt leuke en spannende activiteiten waarmee jongens en meiden worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.

Lid worden

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf groep 1 van de basisschool is er bij Scouting Kizito heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

Voor leden

Ben je jeugdlid of vrijwilliger bij één van de ruim 1.000 Scoutinggroepen in Nederland? Dan vind je op Scouting.nl allerlei leuke en handige informatie! Lees alles over het ScoutingspelScouting AcademyThema's en projecten
de ondersteuning vanuit Scouting Nederland of de evenementen.

Vlooienmarkt 2019

Zondag 14 april organiseert Scouting Kizito weer haar jaarlijkse vlooienmarkt.

De verkoop zal plaatsvinden van 10.00 tot 14.30 aan de Hoge Weg 10 te Maarheeze (parkeerplaats achter  het “Muziekhuis”). Dit jaar met een leuke veiling!

De entree is € 2,- (vanaf 16 jaar) en de opbrengst van deze vlooienmarkt zal geheel ten goede komen aan de groepskas van de vereniging.